Demo2 first Demo2 second
Partnereink
FIGYELEM!!! - HITEL AKCIÓ, VÁSÁROLJON ÉS VIGYE IS EL AKÁR 0 FT ÖNERÕVEL!!!


Áruhitel nyomonkövetés ITT

ONLINE HITELÜGYINTÉZÉS a hét minden napján 0-24-ig
E-mailben: aruhitel@pcoutlet.hu
Telefonos információ 0620-4214970
(a folyamatos ügyintézés miatt amennyiben hívását nem tudjuk fogadni
írjon egy e-mailt és kérésére visszahívjuk vagy e-mailben válaszolunk)

Munkatársaink folyamatos elfoglaltsága miatt kérjük az alábbiakat olvassa el, mely alapján rögzítse be online hiteligénylését. Rendszerünk a hiteligénylést előzetes hitelbírálatnak veti alá, melynek eredményéről azonnal értesítjük.

STANDARD KONSTRUKCIÓ ESETÉRE: ELŐZETES KALKULÁCIÓ ITT

AKCIÓS 0% THM HITEL ESETÉN: KAMATMENTES 12 HÓNAPRA ELOSZTOTT EGYENLŐ RÉSZLETEK !


Kedves Vásárlónk!

NÁLUNK ÁRUHITELT IGÉNYELHET
INDULÓRÉSZLET ÉS SAJÁT ERŐ, valamint SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG ELŐRE TÖRTÉNŐ MEGFIZETÉSE NÉLKÜL !


STANDARD HITEL:
FUTAMIDŐ: 6,10,12,18,24,36 vagy 40 hónap
(100ezer forint alatti hitelösszegnél a futamidő max. 12 hónap.)

0% THM (kamatmentes) HITEL:
Futamidő: 12 hónap
(csak a 0%THM termékek menüpontból kiválasztott számítógép és minimum 100.000 Ft hitelösszeg esetén igényelhető)

Kedvező feltételek:
(min. 65.000 Ft nettó jövedelem és min. 3 hónapos határozatlan idejű munkaviszony esetén javasolt a hiteligénylés, akár nyugdíjasnak is)

MUNKÁLTATÓI IGAZOLÁS nélkül is igényelhet áruhitelt!
Ami annyit jelent, hogy amennyiben bankszámlára érkezik a jövedelme, a legutóbbi, 60 napnál nem régebbi banki kivonat másolata is megfelelő a jövedelem igazolására. Lényeg, hogy a jövedelem és a munkáltató jól beazonosítható legyen.

Szükséges iratok:
A letölthető dokumentumok között lent a 'Levél'-ben.
(ezeket nem szükséges előre megküldenie, mivel amennyiben a hitelkérelmet elfogadja a pénzintézet
a további teendőkről pontosan értesítjük)


1. LÉPÉS:
Válassza ki az Ön által megvásárolni kívánt számítógépet.
FONTOS, hogy 0% THM konstrukció esetén csak a 0% THM termékek menüpontból választhat.
A MEGRENDEL gombra kattintva rendelje meg, töltse ki adatait, jelölje be, hogy áruhitelre kívánja megvásárolni.
A megrendelés kitöltése után automatikusan eljut az ONLINE HITELIGÉNYLÉSI NYOMTATVÁNY-hoz, melyet szintén pontosan töltsön ki.
Mindezek alapján 2 munkanapon belül ( de lehet, hogy pár órán belül ) elkészítjük előzetes hitelbírálatát, melynek eredményéről és a további teendőkről elsősorban e-mailben tájékoztatjuk. (Amennyiben kérdésünk lenne munkatársaink telefonon is kereshetik illetve elképzelhető, hogy hiteligénylésével kapcsolatosan a pénzintézet is akár telefonszám kijelölése nélkül is hívhatja.)

ONLINE HITELIGÉNYLÉS ITT
(minden esetben a számítógép kiválasztásával és megrendelésével kezdje a hiteligénylést, mivel így tudjuk garantálni, hogy ahhoz a géphez fog hozzájutni a hitel folyósítása után)

2. LÉPÉS:
A hitelkérelem pozitív bírálata esetén a szükséges dokumentumokat postán elküldjük,
Önnek pedig alá kell írnia tanúk előtt.
A papírokat postai úton, vagy személyesen kell visszajuttatnia hozzánk.
A szükséges iratok másolatát, valamint szükség esetén az eredeti munkáltatói igazolást is ekkor kell mellékelnie.
A pontos teendőkről levelet mellékelünk, illetve a helyszínen munkatársaink is segítenek.

FONTOS! A jelenlegi gazdasági helyzetre (árfolyam változások, áremelkedések) való tekintettel, a megrendelt gépeket csak abban az esetben tudjuk raktáron tartani, amennyiben az aláírt hitelszerződést a hitelbírálatot követő 3 munkanapon belül visszajuttatják hozzánk. A számítógépek általában a hitelszerződés hiánytalan beérkezését követő 8 munkanapon belül vehetők át, a pontos időpontról munkatársaink telefonon értesítik.
Nincs lehetőségünk az Ön által kiválasztott számítógépet korlátlan ideig raktáron tartani, ezért amennyiben időközben a kiválasztott számítógép elfogyna munkatársaink egyeztetnek Önnel a módosítások miatt.
Amennyiben az iratokat hiánytalanul és postafordultával küldi vissza erre általában nem kerül sor. Minél tovább húzódik a hitelügyintézés annál kisebb az esély, hogy ugyanazt a gépet ugyanazon az áron tudja megkapni, ezért kérjük működjön együtt munkatársunkkal, hogy az aláírt szerződés minél hamarabb hiánytalanul beadásra kerüljön a bankhoz.

3. LÉPÉS
A hitel véglegesítése után ( mely néhány napot vesz csak igénybe ) a következõ módokon veheti át a megrendelt számítógépet:
- Személyesen Budapesten
ebben az esetben a számítógép bemutatással egybekötött átadására kerül sor
- Budapesten házhoz szállítva
2500,- szállítási költség ellenében
- Vidékre DPD futárszolgálattal
5000,- szállítási költség ellenében.
A szállítási költséget előre kell megfizetni illetve lehetõség van a gép árába építeni.

PCOUTLET Áruhitel ügyintézés
email: aruhitel@pchitel.hu
06 20 421 4970

Miért érdemes az Áruhitelt választani?
Akár 0 Ft kezdő befizetéssel elviheti a terméket!

Szeretne alacsony havi törlesztéssel fizetni?
Szeretné a lehető legrövidebb időn belül visszafizetni a hitelt?
Költségmentes előtörlesztési lehetőség a hitel futamideje alatt bármikor.
Törleszteni ráér a következő hónaptól!
Könnyített dokumentáció: Akár munkáltatói igazolás nélkül is igényelhet áruhitelt!
Letölthető dokumentumok:A hiteligénylők hitelképességét minden esetben a Cofidis Magyarországi Fióktelepe vizsgálja a hitelt igénylő által bemutatott dokumentumok alapján. Az értékesítő és alkalmazottai semmilyen formában nem tudnak, és nem tehetnek a Cofidis előzetes jóváhagyása nélkül hitelajánlatot, vagy tájékoztathatnak a hitelelfogadás valószínűségéről. A Bank fenntartja a jogot, hogy az előzetes bírálat eredményét (akár pozitív, akár negatív az igénylőre nézve), nem köteles megindokolni, sem a hitelt igénylő, sem az értékesítő. felé. Természetesen, az értékesítő minden, a Cofidis engedélyével kiadható információt közöl a hitelt igénylővel.

A hitel bírálatát a Cofidis titkosan, a saját bírálati szabályzata alapján végzi, melyre az értékesítőnek sem betekintése, sem ráhatása nincs.

Standard konstrukció
Reprezentatív példa:
Hitelösszeg: 500.000 Ft, Referencia THM: 34,99%, Önrész: 0 Ft, Futamidő: 36 hónap, Törlesztő részlet: 21 510 Ft, Kezelési költség: 0 Ft, Fizetendő teljes összeg: 774 360 Ft, Hitel teljes díja: 274 360 Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) d) és (3) alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített (amelyet a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe jogosult az ÁSZF-ben részletezett esetekben egyoldalúan módosítani), a THM mértékével megegyezik.
A feltételeket és a részleteket a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos COFIDIS Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. Az értékesítő a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A COFIDIS Magyarországi Fióktelepe és az értékesítő alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.

0% THM konstrukció
Reprezentatív példa:
Hitelösszeg: 500.000 Ft, Referencia THM: 0%, Önrész: 0 Ft, Futamidő: 12 hónap, Törlesztő részlet: 41 667 Ft, Kezelési költség: 0 Ft, Fizetendő teljes összeg: 500 000 Ft, Hitel teljes díja: 0 Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) d) és (3) alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített (amelyet a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe jogosult az ÁSZF-ben részletezett esetekben egyoldalúan módosítani), a THM mértékével megegyezik.
A feltételeket és a részleteket a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos COFIDIS Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. Az értékesítő a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A COFIDIS Magyarországi Fióktelepe és az értékesítő alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.

PC - számítógép rendelés
Szűkítés az oldalon
Egyedi konfiguráció:
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel, hogy
PC, asztali számítógép, laptop
akcióinkról első kézből értesülj!

Feliratkozás
Leiratkozás
Facebook
Akciók!


Futárszolgálat!

Vásároljon hitelre, 0 Ft önerővel!


VÁSÁROLJON AKCIÓS ÁRUHITELRE !
THM 0 % !!! ( 12 hónapos kamatmentes akciós hitel )
STANDARD hitel akár 40 hónapos futamidőre.

Egyszerűsített eljárás keretében előzetes hitelbírálattal tudunk segíteni.
A részletek miatt olvassa el tájékoztatónkat az Áruhitel menüpontban.


Expressz PC szerviz


Szakképzett, megbízható szakemberek állnak a rendelkezésére. PC-k, notebook-ok szervizelése, virusírtás, adatmentés, telepítés, internet vezeték nélküli hálózat építése, beállítás stb... Valamint használt és új számítógépkonfigurációk beszerzése és folyamatos karbantartása egyéni igények szerint. Alkatrészek helyszínen történõ biztosítása, melyeket akár elõrendelhet. Betelt winchesterek cseréje, rendszer telepítés, rendszer memória bõvítése
Számítógépét rövid határidõvel javítjuk.
Hívjon minket, segítünk!

Bejelentkezés viszonteladóknak


E-mail cím:
Jelszó:

Viszonteladói regisztráció

Copyright 2011 Pcoutlet.hu
Feltüntetett áraink tájékoztató jeleguek, és nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!
Az oldalon látható képek illusztrációk. A termékek a valóságban eltéroek lehetnek. Árlistánk nem tükrözi az aktuális raktárkészletet, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Az Általános Szerzodési Feltételeinket ide kattintva tekintheti meg.