Demo2 first Demo2 second
Partnereink
Elérhetőség

Telefonos ügyfélszolgálat:
06 20 970 0798 (hétköznap, 10-18h)

XPC AND PCOUTLET WEBSHOP KFT
1064 Budapest, Podmaniczky u 61
Adószám: 24651394-2-42
Bankszámlaszám: Unicredit Bank 10918001-00000044-78830008


Áruhitel ügyintézés:
ONLINE HITELÜGYINTÉZÉS a hét minden napján 0-24-ig
E-mailben: aruhitel@pcoutlet.hu
Telefonos információ 0620-4214970 (hétköznapokon 10-14-ig)

ugyfelszolgalat@pcoutlet.hu
Csomagátvételi pont:
1064 Budapest, Podmaniczky u 61
Podmaniczky - Szív utca sarok
(előzetes időpont egyeztetés után)


GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS AZONNAL:
Kiemelt szolgáltatás: Amennyiben igényli és lehetőségünk van a garanciális ügyintézést 1 munkanapon belül elvégezzük Önnek, akár meg is várhatja. A kiemelt szolgáltatás díja: 4.500 Ft + 27% áfa, azaz 5.715 Ft/alkalom

Garanciális időn túli javítások egyedi ajánlat alapján történnek.
Szervíz rezsióradíj: 2.500 Ft + 27% áfa, azaz 3175 Ft/óra

Vásárlás - megrendelés
A - pcoutlet.hu - honlapon található konfigurációkat e-mail-ben, telefonon, vagy a honlapon lehet megrendelni.
A megrendelésben kérjük feltüntetni a telefonos és egyéb elérhetőséget, valamint a megrendelt termék árát, leírását.
A megrendelés visszaigazolásakor kollegánk telefonon egyezteti önnel a szállítás, vagy csomag átvételi ponton személyesen történő átvétel időpontját.

A konfigurációk alapból nem tartalmaznak operációs rendszert, kivéve ha a termék leírásánál fel van tüntetve.

Az oldalon látható képek illusztrációk. A termékek a valóságban eltérőek lehetnek.
Árlistánk nem tükrözi az aktuális raktárkészletet, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Átvétel előtt minden készülék kipróbálható a csomagátvételi ponton.

Vidékről történő megrendelésnél ügyfeleinknek lehetőségük van banki átutalásra vagy utánvéttel (átvételkor futárnak) történő fizetésre. A házhozszállítás Budapestre 1.905Ft, vidékre Bruttó 3810Ft.
Az ár több gép (2-3), vagy termék esetén sem változik, tartalmazza az utánvét és csomagbiztosítás díját.

(jelen díjak az áruhiteles gépekre nem vonatkoznak, azok külön díjszabásáról az Áruhitel menüpontban tájékozódhat)

Garancia, szerviz
Minden cégünk általforgalmazott akciós új termékre 1-3 év alkatrész garanciát vállalunk.

Garancia ügyintézés telefonos bejelentkezés alapján: 1064 Budapest Podmaniczky u 61.A 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet 4.§-ának (1) és (2) bekezdése szerint a garanciális javítási idő nem meghatározott, annak határidejéről tájékoztatni kell a fogyasztót és a forgalmazónak/szerviznek törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.A151/2003 (IX.22.) Kormányrendelet hatálya alá nem tartozó alkatrészekre és komponensekre az alábbi feltételek szerint vállalunk jótállást.

Általános feltételek:


A jótállási igényt garancialevéllel lehet érvényesíteni az azon feltüntetett időpontig.
Kivételt képeznek a saját garanciajeggyel rendelkező, valamint a garancialevélen emelt garanciális időtartammal feltüntetett termékek, amelyekre a garanciajegyen a megjelölt jótállási idő vonatkozik.
A garanciális javításra behozott alkatrészeket csak eredeti csomagolásban, tartozékaival együtt ( pl.: driverek, kábelek ) áll módunkban átvenni.
Az egység azonosító címkéjének (sorozatszám és egyedi azonosító, valamint egyéb zárjegy és matrica) sérülésmentes állapotban kell lennie.
Szervizünk nem köteles az eredeti alkatrésznél korszerűbbre, nagyobb teljesítményűre cserélni a meghibásodott alkatrészt.
Komplett számítógépet garanciális javításra csak abban az esetben áll módunkban átvenni, ha sértetlen, olvasható állapotban megtalálható a garanciacímke az egység hátoldalán.
Amennyiben ez sérült, abban az esetben csak az ügyfél által hibásnak vélt alkatrészt vesszük át, illetve szerviz munkadíj ellenében tudjuk elvégezni a kért hibaelhárítást.
Konfiguráció esetén a garancia alkatrészenként, csak a hardver hibátlan működésére vonatkozik.
A garanciajegy pótlása megoldható. Ez alól kivételt képez az a termék, amely külső szerviz által kiadott garancialevéllel volt ellátva. Ezt sajnos nem áll módunkban pótolni.
Bár a jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét, mégis kérjük, hogy a garanciajegyen feltüntetett adatok meglétét és egyezőségét minden esetben ellenőrizze!
Olyan termékeknél, melyek saját, gyártói garanciajeggyel rendelkeznek, mindenképp a gyártó által a garanciajegy hátulján megjelölt, a vásárló lakóhelyéhez legközelebb eső szervizben jelentse a meghibásodást.
A javításra, cserére leadott winchestereken (adathordozókon) tárolt adatok sértetlenségéért és titkosságáért nem vállalunk garanciát.

Nem garanciális okok:

A termék bárminemű szoftveres illetve hardveres környezetben való, inkompatibilitás (összeférhetetlenség) miatt adódó hibás működése.
A termék játékokkal, egyéb grafikai programokkal történő ütközése ( nem megfelelő beállítások , támogatási problémák , irreális teljesítményigény stb).
A felhasználó által telepített operációs rendszer hibájából, vagy nem megfelelően végrehajtott telepítésből adódó problémák.
Abban az esetben ha a garanciális javításra átvett termék a feltüntetett hibát nem produkálja, szervizünk munkadíjat kérhet az ügyféltől.
Konfiguráció esetén a garancia alkatrészenként, csak a hardver hibátlan működésére vonatkozik, így a felhasználó által telepített és karbantartott operációs rendszerek/szoftverek okozta hibák nem minősülnek garanciális hibának.

Garanciavesztés okai:

A termék szállítása vagy üzembe helyezése közben bekövetkező sérülés, a nem megfelelő tárolás.
A terméken bármilyen mechanikai sérülés ( égés , roncsolódás , törés , repedés), akkor is, ha a hiba látszólag nem függ össze a sérüléssel.
A terméken elemi kár okozta meghibásodás ( villámkár , túlfeszültség ).
A terméken szereplő sorozatszám, egyedi azonosító címke, zárjegy, vagy egyéb matrica sérülése, hiánya.
A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő meghibásodások ( pl.: az alkatrész gyári beállításainál nagyobb teljesítményen történő használat, azaz 'túlhúzás', helytelen BIOS-, vagy meghajtó program frissítés, szakszerűtlen szerelés, hibás kábelezés okozta meghibásodás, DVD író firmware frissítés miatti problémái, a processzor magjának, lábainak, nyákjának bárminemű sérülése a processzorhűtő felhelyezésekor, vagy a foglalatba helyezéskor stb. )
A termékeken illetéktelen és/vagy szakszerűtlen javítási, szerelési próbálkozásra utaló nyomok sérülések. (Javítási munkákat csak a forgalmazó által erre felhatalmazott szakszervizek, szakemberek végezhetnek, amit adott esetben garancialevéllel igazoltatni kell.)
Microsoft termék regisztrálás utáni cseréjére nincs lehetőség, ezért kérjük, hogy vásárlás előtt tájékozódjon azok pontos tartalmáról!

Feltételes garancia:

A mechanikai sérülés miatt garanciáját vesztett alkatrészt cégünk bizonyos esetekben a vásárló kifejezett kérésére visszaküldi felülbírálásra elsősorban a disztribútornak, vagy közvetlenül a gyártónak.
Mivel a feltételes garanciára átvett termék cseréje/javítása teljes mértékben a disztribútor, ill. a gyártó jóindulatától függ, ezért időtartama előre nem meghatározható, de minimum 90 nap.
Ha az ügyfél kéri a feltételes garancia ügyintézését, akkor egyben elfogadja a fent felsorolt feltételeket, valamit azt, hogy a disztribútor, vagy a gyártó visszautasíthatja a cserét, vagy javítást és hosszadalmas idő elteltével is csak a sérült terméket kapja vissza.

Tisztítás / karbantartás:
A megfelelő hűtés így a számítógépek élettartama szempontjából nagyon fontos, hogy készülékünk tiszta legyen. A gépben lévő ventillátorok folyamatosan áramoltatják a levegőt, az így bejutó por pedig általában a gépház beljsejében marad. A felhalmozódott por gátolja a levegő megfelelő áramlását, az alkatrészek hőleadását, tönkretehetik a ventillátorok csapágyazását. Fontos ezért, hogy a számítógép környezetét tisztán tartsuk, illetve bizonyos időközönként a számítógép belsejét is portalanítsuk. Erre a számítógép megbontása nélkül is van lehetőség, amire sűrített levegőt, kompresszort tudunk ajánlani. Palackos sűrített levegő kapható csomagátvételi pontunkon. A garanciás gépeket szervizünk évente egyszer díjmentesen kitakarítja. Ilyenkor a számítógépet szétszereljük, alkatrészenként portalanítjuk, szükség esetén a processzort újrapasztázzuk. A garancián túli gépek szabadon megbonthatóak, így javasoljuk azok félévenkénti sűrített levegős tisztítását. A számítógép rendszeres tisztításának a hiánya kijavíthatatlan károkat okozhat, extrém esetekben garanciavesztéssel járhat.
Az alábbiakban pár érdekes példa az utóbbi néhány évből szemléltetőül, idáig igyekezzünk nem eljutni:


Elsőbbségi garanciális ügyintézés:

Amennyiben alkatrész hiány nem áll fenn, garantáljuk az aznapi javítást.
Ügyintézés díja (1 óra munkadíj): 4.500 Ft + ÁFA.

Garancia ügyintézés telefonos bejelentkezés alapján : 1064 Budapest Podmaniczky u 61.
Számítógép ház típusok
A - pcoutlet.hu - honlapon található konfigurációkat az alábbi házakban lehet megrendelni
- a teljesség igénye nélkül - (egy esetleges módosítás a termék árat is érintheti):

HKC 3019 (3.900)
Ares (4.900)
Vision (6.900)
M-Tech Noble Blue (10.900)
Cooler Master K350 (11.900)
M-Tech Noble Red (14.900)
Cooler Master Silencio 551 (17.900)
NZXT Vulcan (17.900)
Cooler Master Scout (21.900)
Cooler Master HAF 932 (26.900)
Cooler Master 690 III (26.900)
PC - számítógép rendelés
Szűkítés az oldalon
Egyedi konfiguráció:
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel, hogy
PC, asztali számítógép, laptop
akcióinkról első kézből értesülj!

Feliratkozás
Leiratkozás
Facebook
Akciók!


Futárszolgálat!

Vásároljon hitelre, 0 Ft önerővel!


VÁSÁROLJON AKCIÓS ÁRUHITELRE !
THM 0 % !!! ( 12 hónapos kamatmentes akciós hitel )
STANDARD hitel akár 40 hónapos futamidőre.

Egyszerűsített eljárás keretében előzetes hitelbírálattal tudunk segíteni.
A részletek miatt olvassa el tájékoztatónkat az Áruhitel menüpontban.


Expressz PC szerviz


Szakképzett, megbízható szakemberek állnak a rendelkezésére. PC-k, notebook-ok szervizelése, virusírtás, adatmentés, telepítés, internet vezeték nélküli hálózat építése, beállítás stb... Valamint használt és új számítógépkonfigurációk beszerzése és folyamatos karbantartása egyéni igények szerint. Alkatrészek helyszínen történõ biztosítása, melyeket akár elõrendelhet. Betelt winchesterek cseréje, rendszer telepítés, rendszer memória bõvítése
Számítógépét rövid határidõvel javítjuk.
Hívjon minket, segítünk!

Bejelentkezés viszonteladóknak


E-mail cím:
Jelszó:

Viszonteladói regisztráció

Copyright 2011 Pcoutlet.hu
Feltüntetett áraink tájékoztató jeleguek, és nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!
Az oldalon látható képek illusztrációk. A termékek a valóságban eltéroek lehetnek. Árlistánk nem tükrözi az aktuális raktárkészletet, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Az Általános Szerzodési Feltételeinket ide kattintva tekintheti meg.