LELKES CSAPATUNK TISZTESSÉGESEN KÜZD A TISZTESSÉGTELEN, FOGYASZTÓ-MEGTÉVESZTŐ CÉGEK, WEBÁRUHÁZAK MÓDSZEREI ELLEN! SEGÍTSD MUNKÁNKAT AZZAL, HOGY AMENNYIBEN BÁRMILYEN NEGATÍV TAPASZTALATOD VAN, MEGÍROD NEKÜNK! - SOK ÉVES TAPASZTALAT - INGYENES SZAKTANÁCSADÁS - TÖBB EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ - EREDETI ALKATRÉSZEK - VALÓDI GARANCIA - AZ ALKATRÉSZEK CIKKSZÁMOS DOBOZÁT IS BECSOMAGOLJUK - ORSZÁGOS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - KEDVEZŐ ÁRUHITEL - MINDENT INTÉZHETSZ OTTHONRÓL - KÉRHETSZ VISSZAHÍVÁST IS - REMÉLJÜK, HOGY HAMAROSAN ELÉGEDETT VÁSÁRLÓINK KÖZÖTT KÖSZÖNTHETÜNK
FIGYELEM!!! - HITEL AKCIÓ, VÁSÁROLJON ÉS VIGYE IS EL AKÁR 0 FT ÖNEROVEL!!!


Az áruhitel igénylés alapfeltételei:
 • 18. év betöltése
 • Európai uniós állampolgárság
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, nyugdíjból vagy munkabérből származó min. nettó 65.000 Ft jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

Szükséges dokumentumok:

AZ IGÉNYLÉS FOLYAMATA:

 1. Rendelje meg a kiválasztott terméket az alábbi honlapok valamelyikén:
  www.asztaliszamitogep.hu - AZ ASZTALI SZÁMÍTÓGÉP SPECIALISTA
  www.electrofront.hu - a MŰSZAKICIKK WEBÁRUHÁZ
  A megrendelőlapon a fizetés módjának 'Áruhitel'-t kell választani.
 2. Hívja a 20/9700798-as telefonszámon az Ügyfélszolgálatunkat vagy várja hívásunkat a megrendelést követő 24 órán belül, hogy visszaigazoljuk megrendelését, és kérésére akár INGYENES SZAKTANÁCSADÁSSAL SEGÍTSÜK a megrendelt termékkel kapcsolatosan, illetve együtt válasszák ki a megfelelő hitelkonstrukciót.
 3. Ügyfélszolgálatunk visszaigazolása után célszerű ha Ön hívja a 06 30 510 4444 telefonszámon a Cofidis ügyfélszolgálatát (munkanapokon 8-20 óráig) vagy várhatja hívásukat hitel-előminősítés céljából a megrendelés visszaigazolását követő 3 munkanapon belül. Felhívjuk figyelmét, hogy a Cofidis munkatársai rejtett számról fogják Önt hívni, azt mindenképpen vegye fel, mert az is az előminősítés része.
 4. Amennyiben az előzetes bírálat eredménye pozitív, KÉRHETI POSTAI ÚTON A SZERZŐDÉS MEGKÜLDÉSÉT (javasoljuk), illetve amennyiben szeretné gyorsítani az eljárást Ön is kinyomtathatja az e-mailben kapott szerződéscsomagot (nagy odafigyeléssel). Olvassa el figyelmesen a csomag elején található színes tájékoztatót és ez alapján készítse össze a szükséges mellékelendő dokumentumokat is.
 5. Ezt követi az Ön személyes beazonosítása és az ügyintéző előtt történő szerződés aláírás az alábbiak szerint:

  Amennyiben személyesen hozza be iratait
  (1064 Budapest, Bajnok u 30. H-P 10-18h):
  Amennyiben otthonában szeretne aláírni
  (futárral történő beazonosítás):
  1. Mielőbb fáradjon be hozzánk személyesen a kinyomtatott szerződéssel és a fent felsorolt
   szükkséges dokumentumokkal.
   Amennyiben nem tud nyomtatni, küldje el a szerződéscsomagot az ugyfelszolgalat@pcoutlet.hu e-mail címre, és majd mi kinyomtatjuk Önnek a helyszínen.
  2. A szerződés aláírását követően néhány napon belül hívjuk és leegyeztetjük a vásárolt termék átvételének időpontját. Választhatja a személyes átvételt és a házhoz szállítást is.
  1. A Cofidis futárszolgálati partnerét hívhatja időpont egyeztetés miatt a 06 1 501 0306 telefonszámon (munkanapokon 9-18 óráig) - javasoljuk
   vagy várhatja, hogy a futárszolgálat elvileg 3 napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
   Amennyiben a kapcsolatfelvétel nem történik meg 3 munkanapon belül kérjük jelezze felénk és hívjon minket vagy írjon nekünk: 20/9700798 vagy ugyfelszolgalat@pcoutlet.hu
  2. További 7 munkanap áll rendelkezésre hogy megtörténjen a találkozó a futárunkkal, aki elvégzi az Ön személyazonosságának ellenőrzését és elhozza Öntől a szerződéscsomagot a szükséges dokumentumokkal együtt.
   A szerződéscsomagot csak a futár hozhatja el, kérjük ne postázza azt , illetve kizárólag a futár jelenlétében írja alá és dátumozza azt.
  3. A szerződés aláírását követően néhány napon belül hívjuk és leegyeztetjük a vásárolt termék átvételének időpontját. Választhatja a személyes átvételt és a házhoz szállítást is.

Folyamatábra bolti személyes beazonosítás esetén:

Folyamatábra futáros beazonosítás esetén:


Munkáltatói igazolás letölthető innen.

A hiteligénylők hitelképességét minden esetben a Cofidis Magyarországi Fióktelepe vizsgálja a hitelt igénylő által bemutatott dokumentumok alapján. Az értékesítő és alkalmazottai semmilyen formában nem tudnak, és nem tehetnek a Cofidis előzetes jóváhagyása nélkül hitelajánlatot, vagy tájékoztathatnak a hitelelfogadás valószínűségéről. A Cofidis fenntartja a jogot, hogy az előzetes bírálat eredményét (akár pozitív, akár negatív az igénylőre nézve), nem köteles megindokolni, sem a hitelt igénylő, sem az értékesítő felé. Természetesen, az értékesítő minden, a Cofidis engedélyével kiadható információt közöl a hitelt igénylővel.Reprezentatív példa Promóciós konstrukció esetén: 1.500.000,- Ft, Referencia THM: 24,99%, Önrész: 0,- Ft, Futamidő: 60 hónap, Törlesztő részlet: 42.859,- Ft, Kezelési költség: 0,- Ft, Fizetendő teljes összeg: 2.571.516,- Ft, Hitel teljes díja: 1.071.516,- Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) d) és (3) alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos COFIDIS Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. Efront Human Mentor Kft a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A COFIDIS Magyarországi Fióktelepe és az Efront Human Mentor Kft alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.


Reprezentatív példa 0%-os konstrukció esetén: 1.500.000,- Ft, Referencia THM: 0%, Önrész: 0,- Ft, Futamidő: 12 hónap, Törlesztő részlet: 125.000,- Ft, Kezelési költség: 0,- Ft, Fizetendő teljes összeg: 1.500.000,- Ft, Hitel teljes díja: 0,- Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) d) és (3) alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos COFIDIS Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. Efront Human Mentor Kft a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A COFIDIS Magyarországi Fióktelepe és az Efront Human Mentor Kft alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.
RENDELÉSFELVÉTEL
SZAKTANÁCSADÁS
(+36) 20 970 0798

Visszahívás kérés
Add meg a telefonszámodat és amint tudunk örömmel visszahívunk!
Egyedi konfiguráció:
Állítsuk össze együtt a számodra legmegfelelőbb számítógép konfigurációt!

Válogass az Alkatrészek menüpontból vagy hívd szakértő kollégáinkat!
A legújabb alkatrészekből egyedi igényeidhez igazodva a legjobb ajánlatot adjuk neked!
A honlapon szereplő konfigurációk csak ajánlások, azoktól igény szerint el lehet térni.
Hírlevél feliratkozás

Feliratkozás
Leiratkozás
PC Club regisztráció
76 ezres Facebook közösség
Országos vevőtérkép

Kérj árajánlatot!

Céges ügyfeleinknek, intézményeknek szóló ajánlatainkról érdeklődjön személyesen vagy kérjen árajánlatot e-mailben!
Leveleinkre napi szinten válaszolunk.
ugyfelszolgalat@asztaliszamitogep.hu

Vásárolj kényelmesen áruhitelre!

Vásárolj MOST! Fizess később!
Intézz mindent akár otthonodból! Standard-, Akciós- és 0% THM konstrukciók.
Futamidő akár 6 és 60 hónap között.
Részletek az Áruhitel menüpontban.
Rendelésed alapján előzetes hitelbírálatot készítünk.


Az ARUHITELRE.HU honlap partnerek jelentkezését várja.

Szerviz

EXTRA GYORS
PC SZERVIZ
Futárszolgálat rendelés és előzetes szerviz bejelentkezés: 20/9700798

Szakképzett, megbízható, több ezer gépet szerelt szakemberek állnak a rendelkezésedre.
Garanciális ügyintézés helyben, személyesen vagy futár bevonásával, akár otthonodból.
Szolgáltatásaink:
Ingyenes belső takarítással egybekötött állapotfelmérés, fejlesztésre árajánlat.
EGYEDÜLÁLLÓ BEVIZSGÁLÁSI GARANCIÁT ÁLLÍTUNK KI, amennyiben használt gépedet szeretnéd eladni.
Használt géped értékesítéséhez segítséget nyújtunk.
Gépedhez EGYEDÜLÁLLÓ SZERVIZKÖNYVET adunk!
Továbbá:
PC-k, notebook-ok szervizelése, vírusirtás, adatmentés, telepítés, internet vezeték nélküli hálózat építése, beállítás, stb. Használt és új számítógép konfigurációk beszerzése és folyamatos karbantartása egyéni igények szerint.
Alkatrészek helyszínen történő biztosítása, melyeket akár előrendelhetsz.
Betelt winchesterek cseréje, rendszer telepítés, rendszer memória bővítése.
Mindent elkövetünk, hogy a lehető leggyorsabbak legyünk!
Hívj bizalommal, mindenben segítünk!

Futárszolgálat!

Országos futárszolgálat, házhozszállítás akár 1 nap alatt.

Bejelentkezés viszonteladóknak

E-mail cím:
Jelszó:

Viszonteladói regisztráció

Copyright 2018 Pcoutlet.hu
Feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek!
Az oldalon látható képek illusztrációk. A termékek a valóságban eltérőek lehetnek.
Árlistánk nem tükrözi az aktuális raktárkészletet, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Az Általános Szerződési Feltételeinket ide kattintva tekintheti meg.