LELKES CSAPATUNK TISZTESSÉGESEN KÜZD A TISZTESSÉGTELEN, FOGYASZTÓ-MEGTÉVESZTŐ CÉGEK, WEBÁRUHÁZAK MÓDSZEREI ELLEN! SEGÍTSD MUNKÁNKAT AZZAL, HOGY AMENNYIBEN BÁRMILYEN NEGATÍV TAPASZTALATOD VAN, MEGÍROD NEKÜNK! - SOK ÉVES TAPASZTALAT - INGYENES SZAKTANÁCSADÁS - TÖBB EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ - EREDETI ALKATRÉSZEK - VALÓDI GARANCIA - AZ ALKATRÉSZEK CIKKSZÁMOS DOBOZÁT IS BECSOMAGOLJUK - ORSZÁGOS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - KEDVEZŐ ÁRUHITEL - MINDENT INTÉZHETSZ OTTHONRÓL - KÉRHETSZ VISSZAHÍVÁST IS - REMÉLJÜK, HOGY HAMAROSAN ELÉGEDETT VÁSÁRLÓINK KÖZÖTT KÖSZÖNTHETÜNK
PartnereinkElérhetőség

Telefonos ügyfélszolgálat:
0620-9700798, 0670-6488816 (hétköznap, 10-18h)

EFRONT HUMAN MENTOR KFT
2000 Szentendre, Füzes park 6. (ezen a címen nincs ügyfélfogadás)
Adószám: 25105229-2-13
Bankszámlaszám: OTP 11742087-24270702-00000000


ugyfelszolgalat@asztaliszamitogep.hu ugyfelszolgalat@pcoutlet.hu
Vásárlás - megrendelés
A - pcoutlet.hu - honlapon található konfigurációkat e-mail-ben, telefonon, vagy a honlapon lehet megrendelni.
A megrendelésben kérjük feltüntetni a telefonos és egyéb elérhetőséget, valamint a megrendelt termék árát, leírását.
A megrendelés visszaigazolásakor kollegánk telefonon egyezteti önnel a szállítás, vagy csomag átvételi ponton személyesen történő átvétel időpontját.

A konfigurációk alapból nem tartalmaznak operációs rendszert, kivéve ha a termék leírásánál fel van tüntetve.

Az oldalon látható képek illusztrációk. A termékek a valóságban eltérőek lehetnek.
Árlistánk nem tükrözi az aktuális raktárkészletet, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Átvétel előtt minden készülék kipróbálható a csomagátvételi ponton.

Vidékről történő megrendelésnél ügyfeleinknek lehetőségük van banki átutalásra vagy utánvéttel (átvételkor futárnak) történő fizetésre.

Szállítási díj: 3.810 Ft.

Az ár több gép (2-3), vagy termék esetén sem változik, tartalmazza az utánvét és csomagbiztosítás díját.

Átutalásos fizetés és bruttó 100.000 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén a szállítás ingyenes!

Segítség a termék leírásának értelmezéséhez:
(kattintson a képre a nagyításhoz)

Garancia, szerviz
Minden cégünk általforgalmazott akciós új termékre 1-3 év alkatrész garanciát vállalunk.

A számítógépek alkatrészeire, a gyártók által vállalt garanciát tudjuk továbbítani. Ez a törvényi előírásoknak megfelelően a vásárlástól számított minimum 1 év. A legtöbb gyártó azonban ettől eltérően, 2 vagy 3 év garanciát vállal a termékekre.
A 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet 4.§-ának (1) és (2) bekezdése szerint a garanciális javítási idő nem meghatározott, annak határidejéről tájékoztatni kell a fogyasztót és a forgalmazónak/szerviznek törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.A151/2003 (IX.22.) Kormányrendelet hatálya alá nem tartozó alkatrészekre és komponensekre az alábbi feltételek szerint vállalunk jótállást.

Általános feltételek:

A jótállási igényt garancialevéllel lehet érvényesíteni az azon feltüntetett időpontig.
Olyan termékeknél, melyek saját, gyártói garanciajeggyel rendelkeznek, mindenképp a gyártó által a garanciajegy hátulján megjelölt, a vásárló lakóhelyéhez legközelebb eso szervizben jelentse a meghibásodást.
Bár a jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét, mégis kérjük, hogy a garanciajegyen feltüntetett adatok meglétét és egyezőségét minden esetben ellenőrizze!
A garanciajegy pótlása megoldható. Ez alól kivételt képez az a termék, amely külső szerviz által kiadott garancialevéllel volt ellátva. Ezt sajnos nem áll módunkban pótolni.
A garancia alkatrészenként, csak a hardver hibátlan működésére vonatkozik.
Komplett számítógépet garanciális javításra csak abban az esetben áll módunkban átvenni, ha sértetlen, olvasható állapotban megtalálható a garanciacímke az egység hátoldalán.
A garanciális javításra behozott alkatrészeket csak eredeti csomagolásban, tartozékaival együtt ( pl.: driverek, kábelek ) áll módunkban átvenni.
Az egység azonosító címkéjének (sorozatszám és egyedi azonosító, valamint egyéb zárjegy és matrica), valamint magának a terméknek sérülésmentes állapotban kell lennie.
Szervizünk nem köteles az eredeti alkatrésznél korszerűbbre, nagyobb teljesítményűre cserélni a meghibásodott alkatrészt.
A javításra, cserére leadott winchestereken (adathordozókon) tárolt adatok sértetlenségéért és titkosságáért nem vállalunk garanciát.
Abban az esetben ha a garanciális javításra átvett termék a feltüntetett hibát nem produkálja, szervizünk munkadíjat számíthat fel.

Nem garanciális okok:

A termék bárminemű szoftveres illetve hardveres környezetben való, inkompatibilitás (összeférhetetlenség) miatt adódó hibás működése.
A termék játékokkal, egyéb grafikai programokkal történő ütközése ( nem megfelelő beállítások , támogatási problémák , irreális teljesítményigény stb).
A felhasználó által telepített operációs rendszer hibájából, vagy nem megfelelően végrehajtott telepítésből adódó problémák.
Konfiguráció esetén a garancia alkatrészenként, csak a hardver hibátlan működésére vonatkozik, így a felhasználó által telepített és karbantartott operációs rendszerek/szoftverek okozta hibák nem minősülnek garanciális hibának.
Microsoft termék regisztrálás utáni cseréjére nincs lehetőség, ezért kérjük, hogy vásárlás előtt tájékozódjon azok pontos tartalmáról!

Garanciavesztés okai:

A terméken bármilyen mechanikai sérülés (égés, roncsolódás, törés, repedés, horpadás), akkor is, ha a hiba látszólag nem függ össze a sérüléssel.
A terméken elemi kár okozta meghibásodás (villámkár, túlfeszültség, beázás).
A terméken szereplő sorozatszám, egyedi azonosító címke, zárjegy, vagy egyéb matrica sérülése, hiánya.
Nem megfelelő tárolás okozta meghibásodás (túl magas vagy túl alacsony hőmérséklet, túl magas páratartalom, túl poros környezet).
A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő meghibásodások ( pl.: az alkatrész gyári beállításainál nagyobb teljesítményen történő használat, azaz 'túlhúzás', helytelen BIOS-, vagy meghajtó program frissítés, szakszerűtlen szerelés, hibás kábelezés okozta meghibásodás, DVD író firmware frissítés miatti problémái, a processzor magjának, lábainak, nyákjának bárminemű sérülése a processzorhűtő felhelyezésekor, vagy a foglalatba helyezéskor stb. )
A termékeken illetéktelen és/vagy szakszerűtlen javítási, szerelési próbálkozásra utaló nyomok sérülések. (Javítási munkákat csak a forgalmazó által erre felhatalmazott szakszervizek, szakemberek végezhetnek, amit adott esetben garancialevéllel igazoltatni kell.)

Feltételes garancia:

A mechanikai sérülés miatt garanciáját vesztett alkatrészt cégünk bizonyos esetekben a vásárló kifejezett kérésére visszaküldi felülbírálásra elsősorban a disztribútornak, vagy közvetlenül a gyártónak.
Mivel a feltételes garanciára átvett termék cseréje/javítása teljes mértékben a disztribútor, ill. a gyártó jóindulatától függ, ezért időtartama előre nem meghatározható, de minimum 90 nap.
Ha az ügyfél kéri a feltételes garancia ügyintézését, akkor egyben elfogadja a fent felsorolt feltételeket, valamit azt, hogy a disztribútor, vagy a gyártó visszautasíthatja a cserét, vagy javítást és hosszadalmas idő elteltével is csak a sérült terméket kapja vissza.

Tisztítás / karbantartás:

A megfelelő hűtés így a számítógépek élettartama szempontjából nagyon fontos, hogy készülékünk tiszta legyen. A gépben lévő ventillátorok folyamatosan áramoltatják a levegőt, az így bejutó por pedig általában a gépház beljsejében marad. A felhalmozódott por gátolja a levegő megfelelő áramlását, az alkatrészek hőleadását, tönkretehetik a ventillátorok csapágyazását. Fontos ezért, hogy a számítógép környezetét tisztán tartsuk, illetve bizonyos időközönként a számítógép belsejét is portalanítsuk. Erre a számítógép megbontása nélkül is van lehetőség, amire sűrített levegőt, kompresszort tudunk ajánlani. Palackos sűrített levegő kapható csomagátvételi pontunkon. A garanciás gépeket szervizünk évente egyszer díjmentesen kitakarítja. Ilyenkor a számítógépet szétszereljük, alkatrészenként portalanítjuk, szükség esetén a processzort újrapasztázzuk. A garancián túli gépek szabadon megbonthatóak, így javasoljuk azok félévenkénti sűrített levegős tisztítását. A számítógép rendszeres tisztításának a hiánya kijavíthatatlan károkat okozhat, extrém esetekben garanciavesztéssel járhat.
Az alábbiakban pár érdekes példa az utóbbi néhány évből szemléltetőül, idáig igyekezzünk nem eljutni:


Elsőbbségi garanciális ügyintézés:

Amennyiben alkatrész hiány nem áll fenn, garantáljuk az aznapi javítást.
Ügyintézés díja (1 óra munkadíj): 4.500 Ft + ÁFA.

Garancia ügyintézés telefonos bejelentkezés alapján : 0620-9700798
Éves karácsonyi nyereményjáték!
Fizess átutalással, és nyerd vissza karácsonykor a számítógéped teljes árát!
Ez a mi karácsonyi ajándékunk!


A sorsolás december 24.-én, karácsonykor történik. A játékban minden, abban az évben előre utalással fizetett számítógép tulajdonosa automatikusan részt vesz, a nyerteseket e-mailben értesítjük.
A nyertes visszakapja a megvásárolt számítógép vételárát ajándékutalványon!
Az utalvány a következő év karácsonyáig bármikor 100%-ban levásárolható.
A játék perifériákra és szoftverekre nem vonatkozik.

RENDELÉSFELVÉTEL
SZAKTANÁCSADÁS
(+36) 20 970 0798

Visszahívás kérés
Add meg a telefonszámodat és amint tudunk örömmel visszahívunk!
Egyedi konfiguráció:
Állítsuk össze együtt a számodra legmegfelelőbb számítógép konfigurációt!

Válogass az Alkatrészek menüpontból vagy hívd szakértő kollégáinkat!
A legújabb alkatrészekből egyedi igényeidhez igazodva a legjobb ajánlatot adjuk neked!
A honlapon szereplő konfigurációk csak ajánlások, azoktól igény szerint el lehet térni.
Hírlevél feliratkozás

Feliratkozás
Leiratkozás
PC Club regisztráció
76 ezres Facebook közösség
Országos vevőtérkép

Kérj árajánlatot!

Céges ügyfeleinknek, intézményeknek szóló ajánlatainkról érdeklődjön személyesen vagy kérjen árajánlatot e-mailben!
Leveleinkre napi szinten válaszolunk.
ugyfelszolgalat@asztaliszamitogep.hu

Vásárolj kényelmesen áruhitelre!

Vásárolj MOST! Fizess később!
Intézz mindent akár otthonodból! Standard-, Akciós- és 0% THM konstrukciók.
Futamidő akár 6 és 60 hónap között.
Részletek az Áruhitel menüpontban.
Rendelésed alapján előzetes hitelbírálatot készítünk.


Az ARUHITELRE.HU honlap partnerek jelentkezését várja.

Szerviz

EXTRA GYORS
PC SZERVIZ
Futárszolgálat rendelés és előzetes szerviz bejelentkezés: 20/9700798

Szakképzett, megbízható, több ezer gépet szerelt szakemberek állnak a rendelkezésedre.
Garanciális ügyintézés helyben, személyesen vagy futár bevonásával, akár otthonodból.
Szolgáltatásaink:
Ingyenes belső takarítással egybekötött állapotfelmérés, fejlesztésre árajánlat.
EGYEDÜLÁLLÓ BEVIZSGÁLÁSI GARANCIÁT ÁLLÍTUNK KI, amennyiben használt gépedet szeretnéd eladni.
Használt géped értékesítéséhez segítséget nyújtunk.
Gépedhez EGYEDÜLÁLLÓ SZERVIZKÖNYVET adunk!
Továbbá:
PC-k, notebook-ok szervizelése, vírusirtás, adatmentés, telepítés, internet vezeték nélküli hálózat építése, beállítás, stb. Használt és új számítógép konfigurációk beszerzése és folyamatos karbantartása egyéni igények szerint.
Alkatrészek helyszínen történő biztosítása, melyeket akár előrendelhetsz.
Betelt winchesterek cseréje, rendszer telepítés, rendszer memória bővítése.
Mindent elkövetünk, hogy a lehető leggyorsabbak legyünk!
Hívj bizalommal, mindenben segítünk!

Futárszolgálat!

Országos futárszolgálat, házhozszállítás akár 1 nap alatt.

Bejelentkezés viszonteladóknak

E-mail cím:
Jelszó:

Viszonteladói regisztráció

Copyright 2018 Pcoutlet.hu
Feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek!
Az oldalon látható képek illusztrációk. A termékek a valóságban eltérőek lehetnek.
Árlistánk nem tükrözi az aktuális raktárkészletet, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Az Általános Szerződési Feltételeinket ide kattintva tekintheti meg.